Hvordan fjerner jeg din side fra Odnoklassniki?

odnoklassniki_logo Hvis du vil slette en side på Odnoklassniki, er det slet ikke nødvendigt at kontakte den tekniske support på det sociale netværk og derefter vente længe, ​​indtil de opfylder din anmodning. I denne korte artikel vil vi se trin for trin på, hvordan du kan slette din side fra Odnoklassniki.

Og så … gå videre!

Til at begynde med skal du gå til din profil ved at indtaste din adgangskode og logge ind på Odnoklassniki-startsiden. Tryk derefter på enter-knappen.

Sådan slettes din side fra Odnoklassniki-1

Derefter skal du i det aktive profilvindue rulle ned på siden til bunden. Nederst (på højre side) skal der være et link til 'reglerne' for brug af tjenesterne. Klik på den.

Sådan slettes-din-side-fra-Odnoklassniki-2

Den side, der åbnes, indeholder alle reglerne for brug af det sociale netværk samt knappen til at nægte at bruge tjenesterne. Rul siden helt ned og klik på linket 'afvis tjenester'.

Sådan slettes-din-side-fra-Odnoklassniki-3

En dialogboks skal vises, hvor du skal indtaste en adgangskode og angive grunden til, at du nægter at bruge. Klik derefter på knappen 'Slet'.

Sådan slettes-din-side-fra-Odnoklassniki-4

Således kan du hurtigt slette din side fra Odnoklassniki uden at spørge administrationen af ​​det sociale netværk.

Alt det bedste!

Bedøm artikel
Informationsportal NTN24enlaweb.com - Produktbedømmelser og anmeldelser.
Tilføj kommentar